Bucurestiul, blocat de greve si de pelerinaj - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Nervii bucurestenilor vor fi intinsi la maxim

In jur de 80.000 de sindicalisti din toata tara vor protesta astazi in fata Guvernului si vor marsalui apoi spre Palatul Parlamentului, in vreme ce in zona Patriarhiei sunt asteptati peste 30.000 de pelerini. Votarea motiunii de cenzura si praznuirea Cuviosului Dimitrie cel Nou sunt motivele pentru care traficul va fi blocat toata ziua, de la Arcul de Triumf pana la Dealul Mitropoliei.
De la ora 12.00 pana in jurul orei 23.00 nu se va circula pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Natiunile Unite pe Bulevardul Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe strada Izvor si pe strada B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu pana la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu.
La finalul mitingului va fi restrictionat in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera, pe ambele sensuri de mers. Restrictia va fi valabila intre orele 22.00 si 23.00. Pe Dealul Mitropoliei sunt asteptati azi peste 30.000 de pelerini.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *