Budincă de peşte

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
4 fileuri de peste alb (a 200 g), 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 tulpina de telina, 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 lingurita busuioc uscat, putina zeama de lamaie, 100 g ciuperci proaspete, 1 lingura mustar, 250 g branza telemea noua (nesarata).
 
Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa tocata marunt, pana ce devine sticloasa. Se adauga morcovii, dovlecelul si telina, curatate si taiate rondele, si se dunstuiesc si ele putin. Se toarna deasupra zeama de zarzavat, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, oregano si busuioc si se lasa sa fiarba circa 5 minute. Fileurile de peste se taie bucatele, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza - impreuna cu ciupercile curatate - in amestecul de legume. Se adauga si mustarul, se rade deasupra branza si se baga la cuptorul incins la 180-200 grade C. Se lasa sa se patrunda 20-25 de minute, se garnisesc - eventual - cu ochiuri si se servesc imediat.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *