CFR isi bate joc de calatori: noua ore de intarziere pe ruta Constanta - Oradea - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

CFR isi bate joc de calatori:
noua ore de intarziere pe ruta Constanta - Oradea

Sute de calatori au stat sambata, pe canicula, in acceleratul Constanta - Oradea, care a ajuns la destinatie cu o intarziere de noua ore. Calatorii nu au primit explicatii pentru intarziere si nici nu li s-a spus cu certitudine daca vor fi despagubiti. Oficialii CFR dau vina pe canicula.
"Sa te prezinti la ora 15.00 in gara, pentru a nu pierde un tren, si sa ajungi la destinatie a doua zi la ora 16.40 este o experienta posibila numai in Romania", asa spun calatorii care au coborat ieri-seara, in Gara Oradea, din acceleratul care venea de la Constanta. „Nu mai calatoresc in viata mea cu trenul in Romania. Ma bucur ca am supravietuit acestei agonii", a spus Papp Erzsebet (65 de ani).
Conducerea Ministerului Transporturilor si a CFR a fost ieri de negasit. Singura explicatie a intarzierii-record a fost oferita de purtatorul de cuvant al companiei feroviare, Aurel Vlaicu. Potrivit acestuia, „intarzierea a aparut ca urmare a unor factori combinati, cum ar fi avertizarea de canicula si efectuarea unor lucrari pe anumite segmente de sine". El a mai spus ca, din aceasta cauza, pe unele portiuni s-a circulat cu o viteza de 5-10 kilometri pe ora.

Sursa: Adevarul.ro

16.08.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *