CJ Arad stiri politie ajofm trafic tigari elena udrea scandal stiri Arad

Stiri Arad  |  0 comentarii

Prinşi în flagrant de jandarmi, în timp ce vindeau ilegal ţigări

Jandarmii arădeni au prins, miercuri, în flagrant un bărbat şi o femeie în timp ce vindeau ilegal ţigări în zona Pieţei Agroalimentare din cartierul Aurel Vlaicu. „Este vorba despre Gheorghe B., de 31 de ani şi Claudia P., de 43 de ani, ambii din Arad.

Bugetul Consiliului Judeţean Arad pe 2011 a fost afişat la transparenţă

Consiliul Judeţean Arad anunţă afişarea la transparenţă a mai multor proiecte de hotărâri.
Este vorba de proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al Consiliului Judeţean Arad pe anul 2011.

Poliţiştii arădeni au reţinut, anul trecut, peste 1.300 de permise de conducere şi au dat zeci de mii de sancţiuni

Un raport întocmit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad arată că, pe parcursul anului trecut, au fost aplicate pe linie rutieră peste 60.100 de sancţiuni contravenţionale.

O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital rănită de un cuţit care i s-a înfipt în piept

O ceartă între doi soţi din Vinga a băgat marţi seara în spital o copilă de 13 ani. Fata a fost rănită de un cuţit care i s-a înfipt în zona pieptului. Medicii spun că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Parlamentul European a adoptat raportul Dacianei Sârbu cu privire la sprijinirea agriculturii tradiţionale şi ecologice

Parlamentul European a adoptat, marţi, cu majoritate covârşitoare, raportul realizat de Daciana Sârbu pe tema rolului strategic al agriculturii în contextul securităţii  alimentare, în care eurodeputata PSD solicită încurajarea agriculturii tradiţionale, combaterea speculei şi întărirea programelor de ajutoare alimentare europene.

Ministrul Constantin Traian Igaş a anunţat că îl va da în judecată pe senatorul care a cerut demiterea sa

Ministrul Constantin Traian Igaş a anunţat că îl va da în judecată pentru calomnie pe senatorul senatorul PSD Marian Valer, care i-a cerut premierului Emil Boc să-l demită pe arădean din fruntea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Elena Udrea ar putea candida în Arad la alegerile parlamentare din 2012

Conform unei informaţii apărute în presa centrală, Elena Udrea ar putea candida într-un colegiu din Arad sau Dâmboviţa la alegerile parlamentare din 2012. Acest lucru i-ar conferi ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului siguranţa că va ocupa un fotoliu de deputat şi după 2012.

Lansare de carte: "Toponimia localităţii Buteni", de Corina Vască

La Arad a avut loc marţi lansarea cărţii „Toponimia localităţii Buteni”, la care au participat importante personalităţi ale municipiului şi judeţului, în frunte cu Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Timotei Seviciu - Arhiepiscopul Aradului. Autoarea, lect. univ. dr. Corina Vască, a precizat că prin scrierea acestei cărţi a dorit să lase Buteniului şi locuitorilor săi o adevărată comoară, nepreţuită pentru generaţiile care vor veni.

sursa: news-ar.eu

Amânare pentru 15 februarie în dosarul „Fabrica de Zahăr”

O nouă amânare în cazul procesului „Fabrica de Zahăr”, de data asta pentru ziua de marţi, 15 februarie. Ieri a fost depusă expertiza tehnică pentru stabilirea preţului terenului fostei Fabrici de Zahăr, iar părţile implicate au ocazia, până la următorul termen, să ia la cunoştinţă de conţinutul acestei reevaluări şi eventual să-şi depună obiecţiile.

Arădenii au fost luaţi prin surprindere de creşterea tarifului la taxi

După creşterea preţului benzinei la început de an, taximetriştii arădeni au anunţat că vor mări tarifele per kilometru parcurs în regim de taxi cu aproximativ 15-20%, însă nu anunţaseră o dată exactă de la care se va aplica acest nou tarif.

Veşti bune pentru arădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă

Arădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă primesc veşti bune din partea AJOFM Arad – numărul locurilor de muncă oferite încep să fie mai multe, dar cu toate acestea mult prea puţine pentru numărul de şomeri

Peste 230 de arădeni au depus deja cereri de pensionare anticipată

Zeci de arădeni au luat cu asalt Casa Judeţeană de Pensii Arad o dată cu intrarea în noul an, de când a revenit posibilitatea depunerii de cereri pentru pensionarea anticipată.

Om al străzii, găsit mort pe B-dul Revoluţiei

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit ieri dimineaţă, în faţa unui magazin de telefonie mobilă de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu.

sursa: aradcity.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *