Cadavru tragedie Cernavoda 2011 carburanti justitie educatie sex asigurare auto magazin vise boboteaza stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Cadavrul din şifonier

Cu gatul taiat. Continuare cumplită în cazul tragediei de la Cernavodă! Mama Gabrielei Mitu, de 22 de ani, tânăra despre care se crede că a fost înecată de soţul ei în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, a fost găsită moartă, ieri, în locuinţa sa din Cernavodă. Elena Garoafă era plină de sânge şi avea mai multe tăieturi pe faţă şi în zona gâtului.

2011, prag psihologic la carburanţi

Potrivit statisticilor europene, în perioada 12 ianuarie 2009 - 20 decembrie 2010, în România, litrul de benzină s-a scumpit, în euro, cu peste 71%. Drept urmare, preţul la unele sortimente de benzină a trecut de 5 lei pe litru. Cum petrolul continuă să se scumpească, spre pragul de 100 de dolari pe baril, e posibil ca, în 2011, preţul benzinei să depăşească pragul psihologic de 6 lei pe litru.

Justiţie de râsul curcilor

Politicienii puterii nu ştiu ce să mai inventeze ca să le fie lor mai bine decât le este şi să-şi umfle şi mai mult conturile bancare deja burduşite. Printr-o iniţiativă legislativă ce a trecut deja de Parlament şi de Cotroceni, fără prea multă publicitate, democrat liberalii au ajuns să sfideze justiţia română, cea în care Traian Băsescu se laudă că are atâta încredere pentru că, spune el, ... este independentă.

Educaţia, îngropată constituţional

Mai este doar un pas până la aplicarea mult disputatei şi hulitei Legi a Educaţiei. Curtea Constituţională a României (CCR) a decis, ieri, cu majoritate de voturi, că este constituţională Legea educaţiei naţionale adoptată prin asumarea răspunderii Guvernului. Sesizarea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, precum şi cea formulată de 108 deputaţi PSD, PC şi PNL au fost respinse, Curtea apreciind astfel că Legea educaţiei este în acord cu prevederile legii fundamentale.

Sex cu o minoră, în noaptea de Revelion

Poliţiştii din Castelu cercetează un tânăr de 18 ani, din localitate, pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, din Ostrov. Oamenii legii spun că cei doi locuiau împreună de aproximativ o săptămână, întrucât, conform tradiţiilor specifice etniei rome şi înţelegerii dintre familia minorei şi cea a tânărului, ei urmau să se căsătorească.

1.800 de lei, asigurarea auto pentru şoferii care au avut accidente

Anul 2011 a început cu tarife mai mici la poliţele RCA pentru şoferii atenţi şi cu preţuri cel puţin dublate pentru conducătorii auto care au provocat accidente în ultimii ani

Alte şase primării, împotriva magazinelor de vise

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului, alte şase primării s-au alăturat, ieri, în lupta împotriva problemei naţionale a magazinelor ce comercializează droguri legale.

Au început pregătirile pentru sărbătorile pe stil vechi

Nici nu şi-au revenit bine după sărbători, că se pregătesc pentru turiştii care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi. Proprietarii de pensiuni de la munte o iau de la capăt cu tăierea porcului şi pregătirea mâncărurilor tradiţionale.

Ajunul Bobotezei

Astăzi, de la ora 7.45, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Constanţa, Teodosie - arhiepiscopul Tomisului împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, a început săvârşirea Sfântei Liturghii.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *