Calamar cu cartofi

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
600 g calamar, 400 g cartofi, 1 ceapă mare, 1 frunză de dafin, 1 păhărel de vin alb, 2 căţei usturoi, sare, piper, ulei de măsline, un vîrf de cuţit de şofran.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi calamarul tăiat bucăţele, foaia de dafin mărunţită, sare şi şofran. Se lasă totul la foc domol şi se adaugă puţin cîte puţin vinul. Cînd calamarul s-a pătruns, se adaugă cartofii tăiaţi rondele, se lasă acoperit la foc mic, pînă cînd şi cartofii se pătrund. Cu 3 minute înainte de a fi luat vasul de pe foc, se adaugă bucăţele de usturoi.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *