Caltabos cu carne si orez - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
- ficat,inima si palmani de porc - 1 kg de carne - 3 cepe rosii - 3 linguri orez - piper - sare
 Mod de preparare:

Ficatul,plamanii si carnea se fierb,intre timp se prajeste ceapa taiata marunt si se fierbe orezul.Dupa ce s-au fiert,se dau prin masina,se pune ceapa,orezul si se condimenteaza.Compozitia se amesteca bine si pune in matele pregatite dinainte. Umplerea se face neindesat si se leaga din loc in loc in lungimi potrivite.Se fierb la foc mic 40-50 de minute,in timp ce fierb se inteapa cu un ac sa nu crape.

 

Mod de servire: Se poate servi ca atare sau afumat.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *