Camerele video care nu înregistreaza nimic

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Camerele video care nu înregistreaza nimic

Camerele video cu care au fost echipate autobuzele RAT nu au înregistrat nimic, niciodata. Anuntate cu mare tam-tam, ele au reusit sa prinda un hot de buzunare. Dupa ani de zile în care nu a folosit la nimic, sistemul a fost desfiintat.
În premiera nationala, cele 30 de autobuze noi de la Brasov sunt echipate cu camere ascunse care filmeaza tot ce misca în masina. Acesta era subiectul de prima pagina aparut la sfârsitul anului 2005, în cotidianul Monitorul Expres. Ce s-a întâmplat de atunci cu aparatura video de pe luxoasele autobuze, care între timp s-au transformat în congelatoare, iarna si cuptoare, vara? Nimeni nu stie.
Au prins vreun hot de buzunare? S-a speriat vreun infractor? Sau a fost doar un motiv în plus pentru a umfla pretul de achizitie a masinilor comunitatii? Care este rolul camerelor video din autobuze? Este întrebarea ce urmeaza alteia: mai exista acestea sau au ramas doar abtibildele lipite în masinile cu care brasovenii calatoresc? Care este motivul pentru care s-a investit în aceasta tehnica avansata?

sursa: brasovultau.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *