Camila Alves are un corp incredibil de sexy

Fotomodele America  |  0 comentarii

Camila Alves Camila Alves s-a nascut pe 28 Ianuarie 1982, la Rio de Janeiro, Brazilia. După liceu, ea sa mutat la New York pentru a deveni model si actrita, şi a obţinut un certificat de la Institute de Teatru şi Film Lee Strasberg.
La scurt timp după aceea, Camila Alves a inceput sa primeasca oferte. Ea a devenit unul dintre cele mai ravnite modelele de lenjerie sexy pentru Triumph. În 2002, ea a avut un rol nesemnificativ în filmul celor de la Walt Disney, Snow Dogs, alaturi de Cuba Gooding, Jr., dar asta nu era un lucru despre care sa scrii acasa sau sa-l mentionezi... vreodată.
Corpul incredibil de sexy al Camilei Alves a atras artisti precum Chingy şi Ne-Yo. Ea a lucrat pentru Chingy aparand in videoclipul piesei "Pulling Me Back" (2006) si in cel a lui , Neyo’s "Because Of You" (2007).
La sfârşitul anului 2007, modelul a fost vazuta cu unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood ,Matthew McConaughey, iar zvonurile conform carora cei doi sunt logoditi au inceput sa apara. Ei au fost cei care au confirmat zvonurile anuntand în ianuarie 2008 ca asteapta un copil impreuna. Ei au decis să nu afle sexul copilului, şi, deşi tata fost citat spunând că auzise medicul referindu-se la fat ca la un "el", ei au refuzat sa confirme ceva oficial. 

În iulie 2008, Camila a dat naştere unui băieţel, iar în luna iunie a anului 2009, cuplul Camila - Matthew au confirmat ea este însărcinată cu cel de-al doilea copil.


Imagini Camila Alves

Caamila Alves costum de baie alb si boneta marinareasca

Caamila Alves costum de baie alb si boneta marinareasca

Camila Alves superba in rochie de seara

Camila Alves superba in rochie de seara

Camila Alves sexy angel

Camila Alves sexy angel

Camila Alves photo 4

Camila Alves photo 4

Camila Alves photo profile

Camila Alves photo profile

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *