CanCan si Libertatea in razboi online

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

De curand a inceput un mare razboi mediatic intre CanCan si Libertatea. Acestia se acuza reciproc ca fura stiri unii de la altii.

Libertatea acuza :

Stire capcana cu un titlu atrăgător: „Campionul mondial la masturbare vine în România”. Respectivul, un japonez, chiar există, şi chiar se poate lăuda cu performanţa cu pricina, însă anunţata lui vizită în ţara noastră este falsă! La fel ca şi declaraţia pe care, chipurile, ar fi dat-o prin intermediul impresarului lui. Falsă! Ce s-a întâmplat mai departe? La ora 23:17, cu o uşoară întârziere faţă de ritmul cu care ne-au obişnuit, cei de la site-ul concurent au înghiţit găluşca: au preluat ştirea, modificându-i un pic titlul: „Campionul mondial la masturbare vrea să-şi depăşească recordul în România!”. Declaraţia de care vorbeam mai sus, INVENTATĂ de noi, special pentru ei, a apărut cuvânt cu cuvânt.

CanCan acuza :

Cum au încercat să fure "Divorţul lui Ilie Năstase"
Ziarul CANCAN a publicat, în exclusivitate, ştirea conform căreia soţii Amalia şi Ilie Năstase divorţează după 13 ani de convieţuire. Cei doi au ales să trimită o scrisoare cotidianului CANCAN pentru a anunţa acest eveniment din viaţa lor, dorind să clarifice toate aspectele de la bun început, pentru că nu vor să devină ţinta unui circ mediatic. Cei doi au fost întotdeauna discreţi în ceee ce priveşte viaţa lor personală, iar această atitudine a lor nu se va schimba după divorţ, continuând să fie prieteni şi părinţi pentru cele două fiice ale lor, Alessia şi Emma.
Imediat ce a fost publicată ştirea, pe 12 februarie, la ora 00.00, ea a fost preluată de toate site-urile mondene. Majoritatea acestora au precizat sursa care a avut în exclusivitate cel mai important subiect al zilei, respectiv cotidianul CANCAN, însă ziarul Libertatea a preferat să citeze un alt site ca sursă a acestei informaţii, şi anume agenţiadepresamondena, care are doar meritul de a prelua ştirea de pe www.cancan.ro. Libertatea a ignorat vădit şi cu rea credinţă meritul cotidianului CANCAN.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *