Canon FAX-JX500

Comert  |  0 comentarii

Cu un modem Super G3 33,6 kpbs, robot telefonic digital încorporat, memorie pentru fax de 120 de pagini şi manevrare avansată a hârtiei, acest fax elegant şi foarte fiabil oferă adevărată valoare pentru preţul său.

Caracteristici

  • Super G3, 33,6 kpbs
  • Tehnologie FINE* pentru tipărire la viteză mare şi calitate înaltă
  • Robot telefonic digital încorporat
  • Memorie fax 120 de pagini**
  • Alimentator automat de documente pentru 20 de pagini, alimentare cu hârtie 100 de pagini
  • 109 apelări rapide
  • Procesare UHQ a imaginii cu 256 de nuanţe de gri
  • Mod de economisire a cernelii

Fax cu jet de cerneală Super G3 elegant şi accesibil, cu robot telefonic digital încorporat
Viteză şi stil
Beneficiaţi de operaţii fax cu performanţă ridicată, fiabile şi accesibile, folosind hârtie normală. Un model Super G3 transmite faxuri în până la 3 secunde pe pagină*, reducând costurile pentru telefonie - şi se pot primi mai multe faxuri fără blocarea liniei. Acest fac cu jet de cerneală elegant şi compact are dimensiuni mici, astfel încât este adecvat în majoritatea mediilor.
Calitate înaltă, viteză de tipărire mare
Dispozitivul FAX-JX500 este primul fax care utilizează tehnologia capului de tipărire FINE* avansat de la Canon, pentru tipărire de calitate înaltă şi viteză mare. O rezoluţie de tipărire de 600 x 600 dpi oferă faxuri clare şi uşor de citit - la viteza de tipărire de 10 secunde pe pagină. Puteţi utiliza FAX-JX500 şi drept copiator, cu aceleaşi rezultate rapide şi profesionale.
Robot telefonic digital încorporat
Un robot telefonic digital încorporat cu timp de înregistrare de 30 de minute vă asigură că nu veţi pierde niciun mesaj când nu vă aflaţi în birou. Beneficiaţi de un fax, un telefon, un robot telefonic şi o soluţie pentru copiat într-o singură unitate compactă.
Trimiteţi faxuri în siguranţă, fără griji
Memoria de 120 de pagini** a faxului salvează în condiţii de siguranţă toate documentele primite, pentru a fi tipărite la o dată ulterioară, în cazul în care nu mai există hârtie sau toner. Documentele mai lungi pot fi scanate rapid înainte de transmitere, pentru a fi transmise automat din memorie, economisind timp preţios.
Manevrare flexibilă a hârtiei
Alimentatorul automat de documente pentru 20 de pagini (ADF) vă permite să trimiteţi cu uşurinţă prin fax documente mari, fără a fi nevoie să le împărţiţi mai înainte. Un alimentator automat pentru 100 de coli reduce timpul pentru alimentarea cu hârtie a casetei.
Apelare rapidă care economiseşte timp
Sunt disponibile 9 apelări printr-o singură atingere şi 100 de apelări rapide cu cod abreviat pentru stocarea numerelor de contact apelate frecvent. O tastă pentru director vă permite să căutaţi rapid în apelările rapide.
Trimiteţi prin fax cele mai mici detalii
Procesarea Ultra High Quality (UHQ - Calitate ultra-înaltă) a imaginii transmite perfect documente detaliate, cum ar fi diagrame, sau fotografii combinate cu text. Reproducerea semitonurilor, cu 256 de nuanţe de gri, oferă un plus de profunzime şi claritate a imaginii.
Opriţi faxurile nedorite
Opriţi faxurile nedorite şi nesolicitate, economisind hârtie şi cerneală. O funcţie de prevenire a mailurilor directe restricţionează faxurile primite în funcţie de numerele recunoscute sau informaţiile TTI (Transmitter Terminal Identification - Identificare terminal expeditor) purtătoare ale transmisiunii.
Mod de economisire a cernelii
Un mod special de economisire a cernelii permite economisirea a peste 40% din cantitatea de cerneală faţă de utilizarea normală - permiţându-vă să reduceţi semnificativ costurile.Imagini Fax

Canon FAX-JX500

Canon FAX-JX500

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *