Carla Bruni Tedeschi

Fotomodele Europa  |  0 comentarii

Carla Bruni Tedeschi  Carla Bruni Tedeschis-a născut pe 23 Decembrie 1967, la Torino, Italia. Moştenitoare a unei fabrici de anvelope din orasul ei natal, Carla Bruni, probabil, nu avea nevoie sa urmeze cariera de model pe care o desfasoara in prezent, având în vedere averea pe care o aştepta. Cu toate acestea, multitudinea de spectacole de moda si de modeling in care ea a aparut a condus la includerea ei în BusinessAge lista cuprinzand cele mai bine platite 20 de modele in 1998.

La fel ca cele mai multe modele care au făcut-o uriaşe în industria de modelare, Carla Bruni iniţial nu a aspirat să devină model. După ce se mută la Paris la vârsta de 5 ani, Carla s-a mutat în Elveţia pentru a studia .
Ea s-a întors în cele din urmă la Paris, unde prietena fratelui ei a încurajat-o să urmeze o carieră de modeling. Destul de mult convinsa, Carla Bruni a picat la examenele de arta si arhitectura de la Universitatea din Paris, pentru a deveni un model cu normă întreagă.  Semnand cu City Models în Paris, Carla Bruni a devenit una dintre feţele cele mai faimoase din industria modei. Cariera ei a luat amploare atunci cand Pavel Marciano, preşedinte şi director de creatie de la GUESS Inc, a vazut o imagine cu chipul ei într-un teanc de poze de modele. Acelaşi om care mai târziu a descoperit-o pe Shana Zadrick şi Josie Maran ştia că Carla Bruni a avut ceea ce i-a trebuit de a deveni un star. 
 

In timp ce ea a apărut în mai multe campanii de anunţuri GUESS (una cu Estelle Hallyday), Carla Bruni a semnat cu Women Model Management din New York, Marilyn la Paris şi Storm la Londra, şi a aparut în anunţurile unor mari designeri ca Chanel si Prada.
Carla Bruni a mai apărut în Blumarine, Caractere, Cesare Paciotti, Christian Dior, Escada Couture, Giorgio Grati, Givenchy, L'Oreal, MaxMara, Morgan, si Suzuki.
Chipul Carlei Bruni a fost ales chiar peste cel al Laetitiei Casta pentru o campanie internaţională pentru fondul de BNP Paribas Asset Management a lui Parvest umbrella fund, cu Sloganul "cea mai frumoasa investitie din lume." Într-adevăr.
      Pentru spectacolele de moda, casele de moda, cum ar fi Valentino, Christian Dior, Paco Rabanne, Chanel, Givenchy, Yves Saint-Laurent, şi John Galliano, o doreau pe pasarela pe Carla Bruni.
      Parul castaniu, ochii albastrii si pielea frumoasa a Carlei Bruni au cucerit copertiile revistelor Elle Australia, în 1995 şi 1996, Elle Hong Kong în 1996, Elle UK în 1995, Glamour Italy în 1995, Max în 1996, şi L' Officiel France în 1995. 
      Nu numai ca, Carla Bruni a aparut pe nenumărate coperte ale revistelor internaţionale, dar ea a fost, de asemenea, subiectul de barfa a revistelor, aşa cum ea a fost legată romantic de Mick Jagger, Eric Clapton, magnatul Donald Trump, şi actori Kevin Costner si Vincent Perez. Se presupune ca Carla Bruni a fost motivul pentru care s-au racit relatile dintre Mick Jagger şi Jerry Hall, precum si cel care a intervenit si între Donald Trump şi Marla Maples.
       În 2003, Carla Bruni a lansat albumul de debut Quelqu'un m'a dit (Cineva mi-a spus), o compilaţie rustica franceza de melodii. 
      Cele mai recente gusturi cu privire la barbati ale Carlei par a fii barbatii francezi. Ea se intalnea cu premierul francez Laurent Fabius, si s-a căsătorit cu preşedintele Franţei Nicolas Sarkozy în februarie 2008 (a durat pana in ianuarie 2008 pana si-au confirmat relatia).

Web Site:

http://www.carlabruni.com


Imagini Carla Bruni

Carla Bruni Tedeschi 1

Carla Bruni Tedeschi 1

Carla Bruni Tedeschi 3

Carla Bruni Tedeschi 3

Carla Bruni Tedeschi 4

Carla Bruni Tedeschi 4

Carla Bruni Tedeschi 5

Carla Bruni Tedeschi 5

Carla Bruni Tedeschi 6

Carla Bruni Tedeschi 6

Carla Bruni Tedeschi 7

Carla Bruni Tedeschi 7

Carla Bruni Tedeschi 8

Carla Bruni Tedeschi 8

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *