Carti de vizita modele: Modele carti de vizita gratis

Sociale  |  0 comentarii

Vrei o carte de vizită nouă, nu-i asa? Desigur. Acesta este cel mai important element de identitate vizuală. Este primul lucru pe care oamenii il pot vedea atunci când te întâlnesc. Va recomandam doua metode de a va alege propriile modele de carti de vizita:

Carti de vizita de tipărit online gratis

Mai mult de 560 de modele gratuite de carti de vizită pe care le puteţi descărca, personaliza, şi imprima.

Pe acest site aveti posibilitatea de a vizualiza: Cele mai noi modele adaugate precum si pobilittatea de a alege tema cartilor de vizita dorite: pentru firme, personale, cu diferite teme din natura sau animale, teme religioase. Tot pe acest site veti gasi o categorie speciala modele de carti de vizita pantru femei si copii unele cu modele haioase.


Programul gratis pentru editarea online a propriilor carti de vizita il gasiti la www.freeprintablebusinesscards.net

Program cu plata editare carti de vizita: BusinessCards MX 3.99

Acest program te va ajuta sa concepi si sa tiparesti o carte de vizită profesională. Interfata programului a fost proiectata în aşa fel încât, chiar si un utilizator incepator nu va avea probleme cu folosirea. Procesul de concepere a unei carti de vizita se bazeaza pe inserarea unor elemente elemente predefinite în program, cum ar fi cifre, imagini şi de fundal, şi care se pot schimba in mod liber in functie de dorinta dvs. Un alt avantaj al programului este posibilitatea de a salva date despre firme sau oameni astfel încât să poată fi folosite mai târziu la proiectarea unei cărţi de vizită. Programul foloseste sabloane sau puteţi folosi modele gata, template-uri de cărţi de vizită accesibile.
Există 750 de exemple de carti de vizită predefinite în program.

Programul pentru editarea propriilor carti de vizita il gasiti la : www.businesscards-mx.com
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *