Casa directorului Spitalului de Psihiatrie din Botosani a luat foc

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Casa directorului Spitalului de Psihiatrie a fost cuprinsa de flacari in noaptea de marti spre miercuri. Acoperisul vilei doctorului Nicolae Vlad a fost distrus in urma unui incendiu provocat de un scurt circuit generat de un aparat electric.
 
Sotia medicului, evacuata de pompieri
In jurul orei 0:20, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani au fost solicitati sa intervina pentru a stinge un incendiu la o casa de pe strada Alexandru cel Bun din municipiu, imobil care apartine directorului Spitalului de Psihiatrie, Nicolae Vlad. In momentul acela, la domiciliu se afla doar sotia medicului, care a fost imediat evacuata din locuinta. Potrivit reprezentantilor ISU, pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani, cu doua  autospeciale cu apa si spuma.
 
Pompierii au actionat patru ore
„La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in una dintre incaperile aflate la etajul locuintei si la acoperis, existand pericolul ca flacarile sa se extinda si la celelalte camere. Sotia proprietarului, in varsta de 55 de ani, a fost evacuata de pompieri din locuinta cuprinsa de un fum gros.sursa: evenimentul de botosani 19.08.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *