Casoleta de rata

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Casoleta de rata : 1 rata 400 g muschiulet de porc 300 g costita 200 g salam 150 ml ulei. Pentru iahnie: 500-600 g fasole, 2 cepe 3-4 rosii 150 ml ulei sare piper o frunza de dafin.

Mod de preparare:
Se curata rata, se spala, se zvanta de apa pe un servet, se unge cu ulei si se pune la fript intr-o tava, la cuptor. Muschiul de porc, costita si salamul se taie in feliute si se prajesc in ulei. Intre timp se prepara din celelalte ingrediente o iahnie de fasole care se toarna pe un platou. Deasupra se pune rata frumos rumenita, iar de jur-imprejur se garniseste dupa gust cu rondelele de salam si feliutele de muschi si costita.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *