Cautarile celor 13 luptatori anticomunisti au fost oprite. Detinuti politici ucisi de Securitate nu au fost ziditi in beciul de la Palatul Copiilor -

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Cautarile celor 13 luptatori anticomunisti au fost oprite. Detinuti politici ucisi de Securitate nu au fost ziditi in beciul de la Palatul Copiilor

Cautarile celor 13 luptatori anticomunisti, despre care se credea ca au fost ziditi in beciul de la Palatul Copiilor, au fost oprite. Cercetatorii de la Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania sustin ca teoria ca ar fi fost ziditi in beci este infirmata.
Marian Oprea, reprezentantul CICCR, a declarat ca lucrarile au fost inchise dupa ce a fost gasit pamant "nesapat", lucru care exclude posibilitatea ca acolo sa fi fost ingropat cineva sau sa existe vreo celula in care sa fi fost aruncati cei 13 luptatori anticomunisti.
Miercuri dimineata au inceput lucrarile de cautare a fostilor detinuti politici si tot atunci cercetatorii CICCR au anuntat ca a fost gasita o celula de circa 5 metri patrati.

Sursa: stiridecluj.ro

20.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *