Ce inseamna cand visezi sarpe

Dictionar de vise  |  1 comentarii

Daca ai visat ca te-a muscat, amenintat sau speriat un sarpe inseamna:
 • Ca ai temeri si griji care te apasa, desi multi din preajma ta nu le cunosc:
 • Deoarece sarpele este interpretat uneori ca si simbol al sexualitatii masculine, visul tau poate fi interpretat ca o alerta in subconstientul tau referitoare la o iubire sau relatie amoroasa pe care tu o consideri interzisa sau periculoasa, desi gandesti ca ar fi posibila;
 • Aparitia in vis a sarpelui poate fi interpretata si prin prisma situatiei familiale sau a persoanelor care te inconjoara, fie ai un prieten sau prietena despre care tu crezi ca nu sunt de incredere ori unii din familia ta, tata, mama, frate sau sora se poarta dur, urat sau isi bat joc de tine;
 • Aparitia unui sarpe in vis poate avea si interpretari pozitive, deoarece sarpele reprezinta transformare, cunoaștere și înțelepciune.

In mod particular daca ti-a aparut in vis o vipera, aceasta simbolizeaza o persoană vicleana, si trebuie sa retii ca ea nu poate fi de încredere.

De asemenea daca visezi un sarpe boa acesta se interpreteaza ca te simti sufocat sau sufocata sau restricționat/a în unele relație personale. Uneori acest vis se "citeste" ca si o dorinta reprimată sau bucuria ce o ai referitoare la o relatie ascunsa familiei tale.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

 • Loredana

  19 Ianuarie 2015, 13:57

  1

  Am visat un sarpe booa care avea coada taiata am vrut sa-l omor dar acestea a inceput sa vorbească asa ca l-am lasat in veata !!! Era frumos ! Oare ce înseamnă? ?

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *