Centrala termica proprie, prima cerinta pe piata inchirierilor de apartamente din Cluj - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Centrala termica proprie, prima cerinta pe piata inchirierilor de apartamente din Cluj

Cum printre salariile, pensiile, bursele si indemnizatiile taiate se numara si subventia la caldura, chiriasii din Cluj devin mai „pretentiosi” de nevoie si pun mai mult pret pe confortul termic al apartamentelor.
Nu doar centralele termice vor fi un aspect important in alegerea apartamentului, ci si existenta geamurilor termopan sau a finisajelor. „In ultima perioada se cere nu numai centrala termica, ci si geamurile termopan care izoleaza, dar si unele finisaje sau mobila. Apartamentele nemobilate se inchiriaza foarte greu, la fel ca apartamentele cu finisaje vechi", spune un expert imobiliar.
Ca si pina acum, cele mai cautate apartamente sint garsonierele, apartamentele cu una si doua camere. „Preturile variaza fireste in functie de suprafata, zona sau finisaje. In medie, apartamentele mai mici sint mai cautate, utilitatile costind mai putin", spune agentul de inchirieri de la Ancuta Imobiliare. O garsoniera se inchiriaza cu circa 120 de euro, chiar si cu 100 (garsoniera inchiriata recent in zona Expo Transilvania din cartierul Marasti), iar unul cu o camera se inchiriaza cu preturi intre 150 si 230 de euro.

Sursa: ftr.ro

04.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *