Cerere CEDO - Cerere catre Curtea Europeana a Drepturile Omului

Cerere chemare in judecata  |  5 comentarii

Formular in limba romana de cerere CEDO, instructiuni de completare a unei cereri la CEDO, intrebari puse de romanii care au apelat la CEDO si raspunsuri formulate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Retineti: CEDO nu transmite instiintari ca orice instanta de judecata din Romania. Cu termene sau parti in proces.

Cerere CEDO in limba romana
Instructiuni de completare a unui formular de cerere CEDOCe cazuri se pot reclama la CEDO, intrebari si raspunsuri

TAG
: CEDO

Comentarii facebook

5 Comentarii la articol

 • 07 Mai 2012, 17:24

  1

  buna seara sunt din arad si asi avea o intrebare daca dai la cineva bani inprumut si faci acte notariale poate sa vina alcineva cu o foaie facuta de mina ne notariala si cu alta suma mai mica si sa te dea in tribunal si sa pierzi?

 • Cerere CEDO completata

  06 Ianuarie 2013, 11:12

  2

  Aici veti gasi doar modelul de cerere agreat de Curtea Europeana a drepturilor Omului. Un model completat de cerere nu este indicat deoarece probleme cu justitia romana difera de la un caz la altul. Sfatul nostru este sa va adresati unui avocat specializat.

 • Dan Stanescu

  30 Martie 2017, 12:44

  3

  Va rog sa va actualizati site-ul. Formularul de cerere CEDO nu mai este valabil din 2014

 • modele de

  01 Aprilie 2017, 10:50

  4

  Pentru DAN STANESCU! Din cererea la cedo ce anume nu mai este valabil in 2017? Cererea este cerere! Daca sunteti CONF. UNIV. DR. / FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE ati putea indica celor care vor sa se adreseze Curtii Europene a Drepturilor Omului si modelul de cerere considerat de dvs. de actualitate!

 • Călin Rebeca

  11 Noiembrie 2017, 13:22

  5

  Bună am o mare problemă nu pot transcrie certificatul de naștere al copilului meu în România de oarece când mam cununat in urmă cu 4 ani nu mi am mai schimbat numele de familie pe cel al soțului asa ca numele meu este greșit pe actul copilului am încercat peste tot va rog frumos dați-mi o soluție am încercat acolo unde sa născut copilul in anglia și mi au cerut dovadă precum ca purtam numele soțului când am născut copilul însă nam nici o dovadă va rog trebuie să existe o soluție copilul meu nu poate rămâne fără certificat toată viață va rog sunt disperata numai știu ce să fac .

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *