Cerere de eliberare buletin sau carte de identitate

Cereri  |  8 comentarii

Potrivit legii formularul de cerere de eliberare buletin sau carte de identitate se utilizeaza in cazul persoanelor care au implinit varsta de 14 ani. Pentru cei ce doresc preschimbarea cartii de identitate din varii motive (au implinit 18 ani, au pierdut buletinul sau acesta a expirat, si-au schimbat numele in urma casatoriei sau divortului sau domiciliul) dupa cerere aveti si actele necesare in cazul fiecarei situatii de schimbare a cartii de identitate.

acte necesare schimbare buletin, acte necesare buletin, carte de identitate,

Vezi si categoria Acte necesare schimbare buletin/carte de identitate

Comentarii facebook

8 Comentarii la articol

 • abdf

  06 Mai 2011, 08:00

  1

  informatiile sunt de un real ajutor

 • Serrban

  08 Ianuarie 2013, 09:56

  2

  Modele utile si necesare pentru toata lumea nevoiasa.

 • 08 Mai 2013, 11:10

  3

  -

 • Baciu Cornel

  21 Noiembrie 2014, 17:28

  4

  Totul ar fi ok daca unele cerinte de la ghiseu ar fi mai explicite pe site de informatii. Astfel eu am downloadat formularul \"cerere de eliberare bulletin\" , l-am printat iar la casa mi s-a spus \"nu e bun, trebuia printat fata spate\". De ce mai sus unde apare butonul de download nu este trecuta aceasta observatie? Ar fi in avantajul tuturor! Apoi...pe pagina unde sunt enumerate documentele necesare, la documentul de spatiu (adresa) nu este mentionat faptul ca extrasul de CF nu este valabil decat 30 de zile. Sunt doar doua probleme cu care m-am confruntat eu si pentru care mi-am pierdut timpul pe la biroul de evidenta populatiei si totodata cei de la acest birou si-au pierdut timpul cu mine. Multumesc pentru intelegere.

 • Alex

  16 Decembrie 2014, 10:03

  5

  Ca sa functioneze bine, ar trebui schimbate crizatele alea de la ghiseu. Un buletin pierdut ar trebui sa fie o formalitate, s-au inventat scannere si baze de date electronice, daca e un buletin relativ nou nici macar poza nu ar trebui sa se modifice... Am dus toate actele, exact cum erau cerute la afisier. Dupa doua ore de asteptare, miau spus ca extrasul CF nu e bun, desi a fost eliberat cu 2 zile inainte (pe afisier si net scrie ca e suficient un extras CF mai nou de 30 de zile), si mi-a zis sa aduc toate actele pe care le am acasa. O tampita cauta nod in papura la acte emise de alte institutii. De ce sa aduc toate actele, un teanc intreg, ptr ca o idioata cu scoala indoielnica sa le aleaga? M-am certat cu ea si i-am adus doar actele necesare, nu toata arhiva.

 • Alex

  16 Decembrie 2014, 10:41

  6

  Atmosfera e aceeasi ca pe vremuri. Sfatul meu e sa mergeti dimineata, luati bilet de ordine, mergeti acasa, socotiti 10 min pe om si reveniti cu 30 min inainte de timpul estimat. Poate reusiti sa stai la coada numai vreo 30 min. Orice ati face, daca mergeti cinstit, fara relatii si bani, cu toate actele in regula, cretinii aia fac tot posibilul sa va trimita la plimbare. O asa proasta organizare nu pot sa o inteleg. Ori e seful corupt si lasa special lucrurile asa ca sa poata el servi clientii, ori e extrem de prost. deci, cn va enervati, oricum veti pierde toata ziua cu ei. Sa faca un orar cu biletele de ordine , 10 min la om, ar fi ok ptr toata lumea, probabil asa ar ajunge si functionarele la 50 de ani fara sa aiba probleme grave cu nervii.

 • stefan

  27 Aprilie 2015, 10:44

  7

  eu nu înțeleg de ce unii întâmpină probleme. Eu am fost în România anul trecut sa fac buletinul și pașaportul pre ca eram fără. Mi-am luat tichet și m-am întors când am crezut ca îmi vine rândul și am rezolvat repede pentru buletin numai pentru pașaport a durat 2 săptămâni pentru ca acel pașaport electronic nu se ed elibereaza mai repede de 2 săptămâni și mi-a ajuns direct în Italia cu timbru de siguranță. Deci la urma urmei nu ei sunt \"prosti\" și lenti ci mintea noastră se grăbește. Poate facem click di degete și se rezolvă lucrurile repede \"ptr unii\"

 • Natalia

  13 Aprilie 2016, 10:27

  8

  Cred ca un minim de informare tre sa vina si de la noi,nu mergi cu asteptarea caei sa faca tot ca tu esti\"cetatean european si ai drepturi\":)).Eu am fost si doamna de la depuneri a fost mai mult decat amabila si foarte dreaguta....(se amai uita si la fata omului),glumesc.Chiar a fost foarte amabila dar cred ca in parte ,depinde si de noi cum mergem.Daca mergem cu capsa pusa ca vezi Doame ,,sistemu vechi si comunist si la orice sarim in sus,atunci asa sunt si serviciile oferite.Dar daca mergem deschisi,calmi...atunci totul e foarte bine!!!

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *