Model de studiu de piata privind gradul de satisfactie clienti

Free download model de studiu de piata privind gradul de satisfactie clienti

Chestionar evaluare grad de satisfactie clienti - model de chestionare

Free download model de chestionare evaluare grad de satisfactie clienti

Chestionare pentru parinti - model de chestionare

Free download model de chestionare pentru parinti

Chestionare pentru elevi - model de chestionare

Free download model de chestionare pentru elevi

Chestionar autoevaluare service reparatii auto - model de chestionar

Descarca gratis model ( free download models ) - Chestionar autoevaluare service reparatii auto - model chestionar tip RAR ( Registrul Auto Roman )

Chestionar evaluare productie agricola

Free download model de chestionar

Chestionar evaluare urbanism - model de chestionare

Free download model de chestionare

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook