Dictionar de vise

Dictionar de visede Modele de

Dictionar de vise

Dictionar de vise: Semnificatia, intepretarea si talmacirea viselor. Daca ai visat ceva citeste ce semnificatie a fost data viselor tale de noapte.

Compatibilitati zodii

Compatibilitati zodiide Modele de

Compatibilitati zodii

Compatibilitatile zodiilor: Leu cu Fecioara, Balanta, Scorpion cu Rac sau pesti, Sagetator cu Capricorn, Varsatorul cu Berbec, Taur cu Gemeni.

Rugaciuni/Acatiste

Rugaciuni/Acatistede Modele de

Rugaciuni/Acatiste

Rugaciuni si acatiste ortodoxe: Rugaciunea parintelui Arsenie Boca, acatistul Acoperamantul Maicii Domnului, Acatistul Buneivestiri

Calendar ortodox

Calendar ortodoxde Modele de

Calendar ortodox

Calendar ortodox si sarbatori religioase: Paste, Craciun, Vinerea Mare, Sfanta Maria, Sfantul Ion, Petru, Invierea Domnului Isus Hristos.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook