Chestionare auto

Chestionare autode Modele de

Chestionare auto

Chestionare auto categoria B, model chestionare auto ca la scoala sau politia rutiera. Descarca modele de chestionare.

Chestionare evaluare

Chestionare evaluarede Modele de

Chestionare evaluare

Chestionar evaluare grad satisfactie clienti, chestionare pentru parinti si chestionare pentru elevi, model de chestionar autoevaluare la angajare.

Dictionar de vise

Dictionar de visede Modele de

Dictionar de vise

Dictionar de vise: Semnificatia, intepretarea si talmacirea viselor. Daca ai visat ceva citeste ce semnificatie a fost data viselor tale de noapte.

Compatibilitati zodii

Compatibilitati zodiide Modele de

Compatibilitati zodii

Compatibilitatile zodiilor: Leu cu Fecioara, Balanta, Scorpion cu Rac sau pesti, Sagetator cu Capricorn, Varsatorul cu Berbec, Taur cu Gemeni.

Teste Matematica online

Teste Matematica onlinede Modele de

Teste Matematica online

Teste matematica: rezolva exercitii la matematica clasele 5 - 8 sau liceu inclusiv in limba engleza. Teste mate din algebra, geometrie, functii, ecuatii.

Teste de inteligenta

Teste de inteligentade Modele de

Teste de inteligenta

Teste de inteligenta si cultura generala: Exerseaza-ti logica si pregatirea la engleza, informatica, istorie sau religie rezolvand cateva modele de teste.

Rezumate si referate

Rezumate si referatede Modele de

Rezumate si referate

Rezumate si referate - meditatii online la unde vei invata rezumate si referate utile la testare, teze si examene de admitere.

Model evaluare

Model evaluare de Modele de

Model evaluare

Modele de teste si fise evaluare - Descarca modele de evaluari a riscurilor profesionale, evaluare din alte domenii.

Rugaciuni/Acatiste

Rugaciuni/Acatistede Modele de

Rugaciuni/Acatiste

Rugaciuni si acatiste ortodoxe: Rugaciunea parintelui Arsenie Boca, acatistul Acoperamantul Maicii Domnului, Acatistul Buneivestiri

Calendar ortodox

Calendar ortodoxde Modele de

Calendar ortodox

Calendar ortodox si sarbatori religioase: Paste, Craciun, Vinerea Mare, Sfanta Maria, Sfantul Ion, Petru, Invierea Domnului Isus Hristos.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook