Chiftele de porc cu sos picant - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
carne tocata 200 g, praz tocat 1 lingura, pasta de rosii 2 linguri, sos de soia 1 lingura, ulei 250 ml, alcool chinezesc 1 lingurita, amidon 1 lingura, oua 1 buc, sare, zahar si otet dupa gust
 Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca cu piper, sare, ou, amidon, putin otet, alcool, putina faina si praz. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in uleiul bine incins circa cinci minute. Se asaza pe farfurie. Se pregateste sosul din ulei, ceapa, piper, usturoi, sos de soia, pasta de rosii si putin amidon si zahar. Acest sos se toarna peste chiftelute.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *