Chiftelute cu branza

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Chiftelute cu branza : 500g carne toccata de pui 1 ceapa 2 felii de paine 1 lagatura de patrunjel 1 legatura de marar 5 catei de usturoi 100 g unt 100 g branza de vaci 200 g telemea rasa 50 g branza de oaie ras ulei.

Mod de preparare:
Frec untul spuma.Adaug brazeturile si mararul tocat.Amestec energic,dupa care asez pasta altefel obtinuta la baza unei bucati de celofan.Rulez usor si las batonul La rece 2 ore.Separat,amestec carnea cu ceapa toccata,usturoiul zdrobit,sare,verdeata si painea inmuiata si stoarsa.Mode;ez rapid chiftelute si in mijlocul fiecareia pun cate un cubulet din bataonul cu branza.Le rumenesc apoi in ulei.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *