Chiftelute de miel cu crema de branza

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Chiftelute de miel cu crema de branza : 1 kg carne de miel, 2 cepe, 100 g pesmet din graham, 1 lingurita cu chimen, scortitoara, sare, piper. Pentru crema de branza: 200 g branza de vaci degresata, 1 fir de ceapa verde, 2 fire de marar, 50ml ulei de masline.

Mod de preparare:
Curata carnea de miel de pielite si grasime, apoi trece-o prin masina de tocat. Adauga in carnea tocata ceapa, pesmetul, chimenul pisat, un praf de scortisoara, sare si piper. Din aceasta compozitie, formeaza cu mainile umede chiftelute. Acopera-le cu un tervet si lasa-le la rece o ora. Intre timp, amesteca branza de vaci cu ceapa verde taiata rondele si mararul tocat. Dupa ce au stat la rece, prajeste chiftelutele pe ambele parti intr-o tigaie din teflon cu putin ulei. In lipsa tigaii de teflon, ataza-le intr-o tava si rumenette-le in cuptorul incalzit in prealabil.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *