Chivu a calcat stramb: a lovit un jucator de la Bari

Sport  |  0 comentarii

Insa isi cere scuze

Căpitanul echipei naţionale a României in meciul Inter - Bari a avut un moment de nebunie în repriza secundă, când l-a lovit cu pumnul în faţă pe Marco Rossi fără niciun motiv.
Chivu, l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi de la Bari, însă a cerut scuze, joi seară, la postul Sky, fotbalistului, celor care au urmărit meciul, precum şi celor două fetiţe ale lui, care "într-o zi vor vedea aceste imagini".
"E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea: sunt aici pentru că vreau să cer scuze lui Marco Rossi, cu fărâma de demnitate care mi-a mai rămas. Mă simt un om de rahat. Cer scuze tututor, persoanelor care au urmărit meciul şi mai ales fetiţelor mele care într-o zi vor vedea aceste imagini", a declarat Chivu, aproape în lacrimi, după meciul câştigat de Inter, scor 3-0, cu Bari, în etapa a XXIII-a a campionatului italian.
Reluările de televiziune au arătat cu claritate lovitura aplicată de Chivu, care riscă acum să fie suspendat cel puţin trei etape pe baza probei video.
"Accept scuzele lui Cristian, pot înţelege că în timpul meciului că se întâmplă aşa ceva", i-a răspuns Marco Rossi românului.
Fundaşul Marco Materazzi a declarat că românul a făcut o "tâmpenie", însă important este că şi-a cerut scuze.
Chivu putea fi eliminat în minutul 60, dar arbitrul Andrea Romeo nu a văzut când românul l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi. Conform presei italiene, Chivu va fi suspendat în baza imaginilor TV, iar aceasta ar putea fi cuprinsă între trei şi opt etape.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *