Cine saboteaza cererea de eliberarea a lui Becali

Sport  |  0 comentarii

Sunt cativa jucatori de la Steaua Bucuresti care termina contractul sau se afla in ultimele 6 luni de contract si nu doresc sa discute prelungirea contractului decat cu patronul (dar nu in acte) Gigi Becali. Aceasta este declaratia lui MM Stoica data cu o zi inainte de recursul formulat de Becali impotriva masurii de respingere a cererii de eliberare pe perioada determinata.

Poate afirmatiile lui MM Stoica, insusite inclusiv de antrenorul Stelei, Reghecampf, pot fi crezute de suporterii si simpatizantii Stelei Bucuresti, dar mai putin de judecatori.

Cum poti motiva o cerere de eliberare pentru motivul ca la clubul de fotbal este nevoie de patronul Becali Gigi in masura in care transferul lui Chiriches la Tottenham a picat, tocmai, datorita unei convorbiri telefonice purtate intre Gigi Becali (aflat in penitenciar) si cei care conduc in acte Steaua Bucuresti.

Gigi Becali: “Nu asteapta Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate sa astepte o zi? Atunci Chiriches nu mai este de vanzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept asa ceva”, a tunat Gigi Becali, conform gazetei de sport - GSP.ro.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *