Circulatia Clujului, salvata prin poduri rutiere si sensuri unice - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Circulatia Clujului, salvata prin poduri rutiere si sensuri unice

Clujul mai are de strabatut o cale lunga pina cind isi va imbunatati problemele legate de circulatie, intersectii, strazi, semaforizare, transport in comun, ocolitoare, aglomeratiile din trafic. In acest moment, printre solutiile viabile necesare pentru a remedia disfunctionalitatile actuale ar fi, potrivit specialistilor, amplasarea de noi sensuri giratorii, realizarea de poduri si pasaje rutiere.
Reprezentantii Universitatii Transilvania din Brasov au venit cu un nou studiu de circulatie actualizat, care insa a preluat o buna parte din masurile de imbunatatire a traficului din studiul elaborat de Search Corportation in 2005. Printre strazile, unde se inregistreaza cele mai ridicate valori de trafic in interval de 24 de ore sint: Calea Floresti (30.000 de vehicule), Calea Manastur (25.000), Traian Vuia (25.000), Bulevardul 21 Decembrie (25.000) si Calea Turzii (17.000 de masini).
Potrivit reprezentantului Universitatii Transilvania, Leonte Petric, masurile ce se impun in acest moment ar fi: amplasarea de noi sensuri giratorii si sensuri unice, semaforizarea intersectiilor, realizarea de noi treceri peste Somes, realizarea de poduri rutiere in zona Operei Maghiare, peste Somes, in zona Bulevardului Muncii-strada Traian Vuia.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *