Ciulama de pasare cu ciuperci

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Ciulama de pasare cu ciuperci: 1 pasare, 100 ml ulei, 1 lingura faina, 50 g unt, 300 g ciuperci, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1 buc. ceapa mica, sare, piper.

Mod de preparare:
Se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina. Separat, se fierb ciupercile taiate felii, in putina apa. Intr-o cratita se pune uleiul si cind este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecind mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga ciupercile si carnea taiata in bucati si se mai da intr-un clocot. Se pune untul, se acopera vasul si se da deoparte.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *