Ciuperci cu carne de vita

Retete culinare carne vita  |  0 comentarii

Ingrediente Ciuperci cu carne de vita: 350 g ciuperci, o ceapa mare, 25 g unt, o lingura mustar, o lingura pasta de tomate, 150 ml concentrat de vita, 225 g antricot de vita, o lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper, o lingura boia, 150 ml smintina.

Mod de preparare:
Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si si fierb la foc mic. Carnea se curata de grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga boiaua de ardei si se incorporeaza carnea in amestecul de ciuperci. Se toarna smintina.
Mod de servire: Se serveste cu orez fiert, presarat cu patrunjel proaspat tocat.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *