Ciuperci cu scoici

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Ciuperci cu scoici: ciuperci 500g, scoici in cochilii 1 kg, lamaie, otet 50 ml, ceapa o bucata, usturoi o capatana, sos tomat 4 linguri, maioneza 200g.

Mod de preparare:
Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute Si se pun peste ciupercile asezate pe un platou. Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat ( 4 linguri maioneza si 4 linguri de sos tomat sau o lingura de bulion natur), si se pune langa ciuperci. Se servesc numai reci.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *