Clujenii, pusi sa plateasca facturile de doua ori ! - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  1 comentarii

Clujenii, pusi sa plateasca o facturile de doua ori!

Mai multi clujeni au depus, in ultima perioada, reclamatii la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Cluj (CJPC) pentru ca au primit facturi la utilitati care includ plati restante, desi acelea au fost achitate de consumatori in trecut.
Comisarii CJPC sfatuiesc clujenii care se afla in aceasta situatie sa se adreseze Protectiei Consumatorului cu chitantele care atesta plata acelor facturi care acum le apar ca restante.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • MARIAN

    13 Martie 2011, 22:40

    1

    D-le primar D-tra afisati pe situl primariei 10 motive sa investim in Cluj-Napoca , dar birocratia din primarie este de cea mai joasa speta .Am un proiect de case care respecta PUZ-ul din zona respectiva (Zorilor) si stau pentru aviz CTATU de un an jumatate , ce sa mai vorbim de HCL si autorizatie . Ati dat o hotarare HCL prin care casele intra direct in autorizatie daca respecta PUZ , VA INTREB DE CE NU SE APLICA HOTARAREA LA TOTI , DOAR SELECTIV ? , in plus nu se respecta numerele de ordine conform registraturii. De ce comisia operativa a primariei Cluj intarzie sau intoarce proiecte din interes chiar daca acestea respecta PUZ, adica daca nu realizam proiectul cu Bogart , Tiganas , Iancu ,proiectul nu este bun ? , este clar ca exista un conflict de interese in aceste comisii . Pe langa faptul ca autorizatiile de contructie sunt ft putine , si aceste constructii aduc bani la buget , impozite , creaza locuri de munca etc , PRIMARIA BLOCHEAZA INTENTIONAT DEZVOLTAREA ORASULUI , URMANDU-SI DOAR INERESUL BUZUNARULUI , NIMIC NU S-A SCHIMBAT IN CLUJ , DOAR MINCIUNA E ALTA , strazile sunt deplorabile , multe strazi din Cluj nu sunt asfaltate , mergeti la piata Flora sa vedeti ce gunoaie si mizerii sunt in langa piata , strada Plopilor este sub orice critica , exista o portiune de 20 mp pe plopilor 56 care nu este asfaltata de 20 de ani este deplorabil , mizeria si praful de pe strazi sub orice critica Clujeni treziti-va si dati in judecata primaria pt ca platiti taxe si impozite , iar primaria va plateste cu gunoaie ,praf ,gropi chiar si pe trotuare . DECI ACESTA ESTE CLUJUL IN CARE CHEMATI INVESTITORII ? Avand in vedere faptul ca primaria serveste doar baietilor destepti , mentionez ca am infintat asociatie impotriva abuzurilor primariei din cluj-napoca de peste un an , si avem aproape 1000 de membri si datorita faptului ca ne Au fost blocate proiecte de 1 an jumatate desi respecta Puz , o sa dam in judecata comisia operativa si primaria pentru PROFIT NEREALIZAT , impreuna cu cu toti investitorii ce au avut de suferit din cauza birocratiei din Primaria Cluj Cu stima

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *