Clujul, printre orasele cu cele mai sigure joburi pe timp de criza - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Clujul, printre orasele cu cele mai sigure joburi pe timp de criza

Bucurestiul si judetul Ilfov raman principalele centre de forta de munca in care romanii mai pot migra pentru a-si gasi de lucru, insa companiile mari din judete precum Arges, Gorj sau Dolj - tinta investitorilor in domeniul industrial - si-au majorat semnificativ numarul de angajati in ultimii ani.
Clujul si Timisoara, doua din orasele preferate de investitorii din zona IT si outsourcing in ultimii ani, par a fi orasele cu cele mai sigure joburi pe timp de criza, intrucat cei mai mari angajatori din aceste zone au pastrat un numar mediu de angajati si nici nu au facut prea multe disponibilizari anul trecut.
"Am facut foarte multe angajari in Cluj in ultima perioada, companiile din outsourcing au angajat sute sau chiar mii de oameni. Una din specificitatile Clujului este aceea de a avea companii cu numar mediu de angajati, de 500- 800 de salariati. O regula economica spune ca e mai bine sa ai mai multe companii cu un numar mai mic de angajati decat sa ai una mare, care, in cazul in care se inchide, sa lase mii de oameni pe drumuri", sustine Ovidiu Valceanu, managerul firmei cu activitati de recrutare, selectie si consultanta in resurse umane Sales Consulting din Cluj.

Sursa: clujeanul.gandul.info

07.09.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *