Coaste de porc cu miere şi ghimbir - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

Ingrediente:
1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul si coaja de la o portocala, 1 lingurita pudra de ghimbir, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (contine anason, piper, fenicul, cuisoare si scortisoara sub forma de pudra).
 Mod de preparare:
Puneti coastele intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si un praf de sare. Lasati pe foc, pana da in clocot, micsorati flacara si inabusiti timp de 30-35 minute.
Amestecati restul de ingrediente, apoi turnati amestecul peste coaste si continuati inabusirea pana ce sosul scade si se ingroasa.
Puneti coastele pe gratar sau in cuptorul preincalzit, si frigeti 3-4 minute pe fiecare parte.
Serviti cu cartofi copti in unt, cu patrunjel si cu salata de rosii cu ceapa.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *