Cocalarii care si-au bagat masina intr-o pizzerie din Beius au primit liber de la Tribunal - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Cocalarii care si-au bagat masina intr-o pizzerie din Beius
au primit liber de la Tribunal

Oradeanul Doru Judea si prietenul sau Vlad Toderici, din Buntesti, au fost retinuti duminica pentru ultraj contra bunelor moravuri, amenintari si distrugere, dupa ce, bauti fiind, au urinat pe mai multe autoturisme in fata unui local din Pietroasa si au intrat cu masina prin vitrina unei pizzerii din Beius, iar acum vor fi cercetati in stare de libertate.
Vlad Toderici, 35 ani, si Doru Judea, 30 ani, au chefuit in noaptea de sambata spre duminica intr-un local din municipiul Beius, iar duminica dimineata, imbarcati intr-un Audi A6, proprietatea lui Judea, au plecat spre Pietroasa. Odata ajunsi, au injurat angajatii unui local pentru ca au refuzat sa-i serveasca, dupa care au iesit si au urinat pe masinile din fata, au distrus un cos de gunoi din fata localului si in final l-au sunat pe administratorul barului, Gheorghe Ioan Nastor, amenintandu-l cu moartea pentru lipsa de "respect" fata de ei.
Doua ore mai tarziu, cei doi au revenit la Beius, la pizzeria Tornado, intrand in local cu masina, direct prin vitrina, dupa care au pornit casetofonul din autoturism la maxim.

Sursa: ebihoreanul.ro

27.08.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *