Compania Office Depot cauta 100 de oameni pentru centrul de servicii financiare din Cluj - Ziare Cluj Napoca

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Office Depot cauta 100 de oameni pentru centrul de servicii financiare din Cluj

Compania americana Office Depot, furnizor de produse si solutii pentru birou, intentioneaza ca pana la finele anului viitor sa ajunga la aproximativ 500 de angajati la centrul european de servicii (Shared Service Center, SSC), inaugurat in 2007 la Cluj-Napoca. Potrivit reprezentantilor companiei, in prezent la sediul Office Depot din Cluj lucreaza 390 de oameni, urmand ca intr-un interval de 12 luni sa mai fie angajati peste 100 de persoane.
Compania Office Depot Service Center este situata in cladirea Iulius Business Center din cadrul Iulis Mall Cluj si a fost infiintata in anul 2007, cu scopul de a oferi suport operatiunilor financiare de back-office ale Office Depot la nivel paneuropean. Centrul de Servicii din Cluj este primul de acest fel pe care Office Depot l-a deschis la nivel mondial si este, deocamdata, singurul birou pe care compania il detine in Romania.
Cei 390 de angajati ai Office Depot Service Center Cluj gestioneaza procese de contabilitate furnizori (Accounts Payable) si contabilitate clienti (Accounts Receivable) in sase limbi, pentru 11 tari: Marea Bri tanie, Irlanda, Franta, Spania, Italia, Germania, Austria, Elvetia, Belgia, Olanda si Luxemburg.

Sursa: Ziarul Financiar

01.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *