Concert brasov cj amenda gripa cadouri coma aeropot farmacii stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Stiri de ultima ora Brasov 23.12.2010 - Ultimele stiri din Brasov 23.12.2010

Rapperul american Ja Rule concertează, pe 6 şi 8 ianuarie, la Braşov, respectiv Bucureşti, în clubul Bamboo. Ja Rule a concertat în repetate rânduri în România în ultimii doi ani.
Ja Rule este un american nascut in Qeens si a devenit, în timp, mai mult decât un rapper, un artist hip-hop de talie mondială, un talentat compozitor de muzică, dar şi star de cinema.

Fabrica de camioane din Brasov a construit 34 de camioane in 2010

Producţia de automobile din România a ajuns în primele zece luni ale anului la 290.504 unităţi, aproape de nivelul înregistrat pe parcursul întregului an 2009, cand au fost fabricate 296.458 vehicule, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.
Ford a contribuit la producţia autohtonă cu 7.436 de unităţi, toate vehicule comerciale uşoare, modelul Transit Connect. Todată, în primele zece luni ale anului, la Roman Braşov au fost fabricate 34 de camioane

Amenzi de sezon, la brazi şi petarde

Tăierea ilegală a brazilor de Crăciun din pădure sau comercializarea de petarde şi artificii nu rămîne nepedepsită de poliţişti. Astfel, în cursul zilei de marţi, poliţiştii din Şoarş au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale a pomilor de Crăciun. În timpul controlului, a fost depistat pe raza comunei S. Marian (36 ani), care transporta cu o maşină 18 pomi care nu erau marcaţi cu sigiliul prevăzut de normele legale în vigoare. Omul s-a ales cu o amendă de 2000 lei, iar pomii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic din Voila.

Gripă s-a instalat in judetul Braşov

 În Braşov a apărut primul caz de gripă din această iarnă. Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, pacientul are vîrsta cuprinsă între 15 şi 29 de ani şi a fost internat pentru a putea fi ţinut mai bine sub supraveghere. Cazul a fost înregistrat săptămîna trecută.

Copiii de la Mănăstirea Mărcus au primit cadouri de la Jandarmerie Brasov

    Zece jandarmi de la Ispectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov au vizitat, astăzi, copiii aflaţi în grija măicuţelor de la Mănăstirea Marcus. Jandarmii s-au dus cu braţele pline de cadouri pentru cele zece fetiţe şi un băieţel aflaţi în grija măicuţelor.

Incident neplacut intr-o benzinarie din Brasov

Un bărbat de 50 de ani care intrase într-o benzinărie din Braşov a ajuns la spital în comă profundă după ce a fost lovit de un tînăr necunoscut. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 10 decembrie, în jurul orei 23.30, după ce bărbatul s-a luat la ceartă cu un tînăr. Tînărul l-a lovit cu pumnul în faţă pe M. Marius, în vîsrtă de 50 de ani, iar acesta s-a dezechilibrat şi s-a lovit la cap, pierzîndu-şi cunoştinţa.

Consiliul Judetean Brasov a premiat sportivii locali

Plenul Consiliului Judetean i-a premiat ieri pe cei mai buni sportivi din anul 2010 judetul Brasov. Primul sportiv premiat este Adrian Ghisoiu, haltere, sportiv legitimat la CSM Brasov, dublu campion european si medaliat cu bronz la Campionatele Europene de juniori si tineret din Cipru.

Constructia aeroportului din Brasov este impiedicata de afaceristii locali

Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că se află în posesia unei înregistrări audio care vine în sprijinul nenumăratelor acuzaţii potrivit cărora Ion Gonţea şi George Scripcaru se opun vehement proiectului, chiar cu riscul ca braşovenii să nu aibă aeroport. Primarul portocaliu al  oraşului de la Poalele Tâmpei se chinuie de mai bine de doi ani să oprească această investiţie importantă pentru întreaga regiune. Conform materialului deţinut de Căncescu, Gonţea şi Scripcaru fac presiuni asupra consilierilor judeţeni PDL să nu voteze continuarea proiectului de construire a aeroportului braşovean.

Program non-stop pentru doua farmacii din Brasov  de sarbatori

Sanatatea nu a fost uitata de sarbatori si de aceea doua farmacii vor avea usile deschise si de sarbatori, pentru cazurile de urgenta; una pe str. Iuliu Maniu nr. 68, respectiv, pe str. Uranus, nr 1. De asemenea, farmacia de pe str. Republicii nr. 27 va avea program de la 8.00 la 24.00, atât în zilele de Crăciun, cât şi în zilele de 1 şi 2 ianuarie.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *