Consilierii PSD Suceava propun diminuarea cu 15 la suta a taxelor si impozitelor locale pentru 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Consilierii PSD propun diminuarea cu 15% a taxelor si impozitelor locale pentru 2011

Alesii PSD din Consiliul Local Suceava cer diminuarea cu 15% a darilor locale pentru 2011. In acest sens, ei vor depune un amendament la proiectul de hotarire privind stabilirea taxelor si impozitelor locale pe anul viitor.
Proiectul va fi dezbatut in sedinta de joi a deliberativului local. Presedintele filialei PSD, consilierul local Virginel Iordache, a declarat ca propunerea de reducere cu 15% a cuantumului darilor locale vine ca urmare a faptului ca, anul acesta, veniturile populatiei au scazut cu aproximativ 30%. El crede ca mentinerea nivelului actual ar impovara si mai mult persoanele fizice, dar si pe cele juridice. Iordache le cere tuturor alesilor ca joi sa se dezbrace de haina politica si sa voteze amendamentul PSD.
De asemenea, el a solicitat municipalitatii sa renunte la cheltuielile inutile. Luna aceasta, primarul PD-L al Sucevei, Ion Lungu, a anuntat ca taxele si impozitele locale nu vor fi majorate in 2011. Exceptie face taxa de salubritate care, incepind cu luna ianuarie, ar urma sa creasca de la 2,5 la 4 lei pe persoana si luna.

Sursa: Suceava News

24.11.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *