Consiliul Judetean: licitatie cu final asteptat - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Consiliul Judetean: licitatie cu final asteptat

 Dupa o încercare anulata de Consiliul national de solutionare a contestatiilor, Consiliul Judetean Sibiu a reluat procedura de achizitie publica pentru un performant sistem de sonorizare si conferinte.
Acest sistem, aproximat la 400.000 de lei, fara TVA, va dota viitoarea noua sala de conferinte a institutiei judetene.
Prima licitatie a fost lansata în iunie, însa a fost contestata înainte de a avea loc. Firma Megavox, din Bucuresti, a cerut la Consiliul national de solutionare a contestatiilor obligarea CJ Sibiu de a raspunde la solicitarile de clarificari. Dar, mai ales, a cerut eliminarea din caietul de sarcini a acelor ”cerinte care nu au legatura cu obiectul achizitiei”.
„Au cerut tot felul de autorizari, cum ar fi un ISO de siguranta a informatiei, nu stiu pentru ce trebuie asa ceva la niste sisteme de conferinte. Culmea este ca acest ISO l-au obtinut numai companii de genul Romtelecom, sau Avitech, care a luat-o de curând”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentantii Megavox.
CNSC a anulat licitatia, iar CJ a reprogramat procedura de achizitie publica, pentru 10 august. La licitatie s-a prezentat o singura firma, TNT Computers, din Sibiu, au declarat pentru Turnul Sfatului surse din cadrul CJ Sibiu.
Reprezentantii Megavox explica de ce nu au mai venit. „Eu cunosc caietul de sarcini si nu am mai venit pentru ca este acelasi document de la prima licitatie, este facut tot pentru Beyerdynamics. Sistemul de conferinte este unul cu efect coridor, specifice Beyerdynamics, un producator din Germania. Numai el face asa ceva, se poate extinde la câteva mii de participanti. Lor, la CJ Sibiu, nu le trebuie asa ceva, ca doar nu vor face conferinte cu tot Sibiul”, au declarat reprezentantii companiei bucurestene.

Sursa: turnulsfatului.ro

16.08.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *