Consiliul Judetean e singura institutie din Bihor nevoita sa faca reduceri de personal - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Consiliul Judetean e singura institutie din Bihor nevoita sa faca reduceri de personal

Consilierii judeteni au votat, luni, cine vor fi angajatii din sectorul bugetar care trebuie concediati in baza Ordonantei de Guvern 63, cea care obliga la restructurarea institutiilor din administratiile publice locale.
Astfel, potrivit hotararii CJ, de la Filarmonica de Stat urmeaza sa fie disponibilizati 11 angajati, de la Teatrul de Stat - 10, de la Teatrul Arcadia - 2, de la Muzeul Tarii Crisurilor - 6, de la Biblioteca Judeteana Gheorghe Sincai - 5 salariati, de la Scoala Populara de Arta Francisc Hubic - 2, iar de la Centrul Judetean pentru pastrarea si promovarea culturii populare - un angajat.
Potrivit Prefecturii Bihor, nicio primarie din judet nu este in situatia de a face disponibilizari, deoarece toate functioneaza cu un numar de posturi mai mic decat cel stabilit prin aplicarea prevederilor Ordonantei. Conform raportului Prefecturii, in Bihor exista primarii comunale care vor functiona cu doar 14 angajati (precum Spinus si Sinteu), in timp ce altele pot functiona cu 43 de angajati, ca de exemplu Popesti si Sanmartin.

Sursa: bihoreanul.gandul.info

17.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *