Contestatie la executare finante - model de contestatie acte ANAF

Contestatii  |  0 comentarii

Contestatie la executare silita efectuata de finante impotriva procesului verbal de sechestru / somatiei de plata sau altor metode de executare 
   "Model plangere"
   Motivele contestatiei: ( extras din contestatie la executare )
  
    In fapt,
    1. comunicarea somatiei de executare s-a facut cu mari vicii de procedura, in sensul ca aceasta nu cuprinde elementele prevazute de art. 387 Cod procedura civila, ceea ce duce la anularea actului de executare conform art. 391 Cod procedura civila.
    2. somatia de executare are ca obiect de executare sentinta civila nr...../.......asa cum rezulta din cuprinsul somatiei, sentinta care este straina partilor si inopozabila atat mie, cat si intimatului-creditor din acest dosar. Noi, partile, ne-am judecat in dosarul civil nr...../.......aflat pe rolul........., dosar in care instanta a pronuntat sentinta civila nr......, in anul ........., sentinta care a devenit definitiva si irevocabila.
    3. in plus, sunt necesare lamuriri cu privire la intinderea, intelesul si aplicarea titlului executoriu, intrucat subsemnatul consider ca admiterea actiunii creditorului.........nu echivaleaza cu............., asa cum contestatorul incearca sa acrediteze ideea, acesta neavand un titlul executoriu care sa dispuna............., fapt mentionat in somatia de executare.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *