Contestatie amenda Antifrauda sau ANAF la executare silita

Cerere chemare in judecata  |  1 comentarii

Intocmim rapid orice tip de contestatie cu privire la actele de control sau procese verbale si in mod special acte control / procese verbale intocmite de garda financiara, organe de control fiscal, agenti de politie rutiera ! Dispunem de un colectiv format din fosti directori de impozite si taxe, directori economici si avocati bine pregatiti in acest.
  • Tariful de intocmire a contestatiei este de 250 de lei + un procent de  10 la suta din valoarea sumei contestate. 
  • Procentul de 10 % se incaseaza / se va plati doar in cazul castigarii contestatiei / procesului. Nu uitati ca termenul general de contestare nu trebuie depasit.

Inainte de a ne transmite emailul de comanda scaneaza procesul verbal si transmite-l atasat la email office[at]declaratii-fiscale.roDaca doriti puteti solicita puncte de vedere si consultanta juridica chiar in timpul controlului scriindu-ne urgent la adresa de email :office[at]declaratii-fiscale.ro si in cel mai scurt timp un avocat / expert economic va va contacta.

1 Comentarii la articol

  • Nita

    28 Noiembrie 2012, 09:09

    1

    Evaziune fiscala, nu se dau bonuri fiscale la nici unul din chioscurile din incinta Metrorex .Verificati ce vanzari declara la fisc si care sunt vanzarile reale.Verificati adaosurile imense pe care le au la toate produsele !

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *