Contrabanda tigari politie spital vremea primaria fonduri europene senator stiri ziare Neamt

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Semialfabet, mare patron contrabandist

Un sătean din Dochia, ajutat de altii să devină patron peste noapte, este acuzat penal într-o contrabandă cu tigări de 30 de miliarde lei vechi. Nemteanul are doar o clasă si a fost doar un pion într-o grupare infractională. Scopul lui a fost pur decorativ, trebuind să semneze diverse acte. In acest caz sînt implicati si doi vamesi

Soric a fost dat afară din Politie

Comisarul sef Aurelian Vasea Soric a iesit din rîndurile Ministerului Administratiei si Internelor pe usa din dos. Ofiterul a plătit scump pentru iesirile sale în public, după asasinatul lui Gheorghită Mararu.

Spitalul Bicaz calcă apăsat pe urmele Roznovului

Spitalul Orăsenesc Bicaz nu va apuca primăvara în forma actuală, iar după cum stau lucrurile, se pare că îi calcă pe urme apăsat Spitalului Roznov, care a devenit sectie externă a Spitalului Judetean Neamt. Desi deocamdată nu s-a luat nici o decizie definitivă în privinta unitătii sanitare bicăjene, se pare că are sanse foarte mari de a deveni tot o sectie externă a spitalului nemtean, care va adăposti bolnavi cronic.

sursa: monitorulneamt.ro


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania            anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Vremea se încălzeşte

În următoarele zile, meteorologii prevestesc maxime ce vor urca pînă la 8 grade Celsius. În unele zile, căldura va fi însoţită şi de ploi. Dimineaţa se va forma ceaţă. Azi va fi şi mai cald.

Primăria vinde pămînt

Primăria pietreană intenţionează să scoată la vînzare, prin licitaţie publică deschisă, cîteva suprafeţe de teren aflate în proprietatea publică a municipiului. În acest mod, se intenţionează "valorificarea unor bunuri imobile fără utilitate publică şi încasarea de venituri la bugetul local".

Fonduri europene pentru Piatra Neamţ

Pînă în 2015, municipiul Piatra Neamţ va beneficia de aproape 300 milioane de lei din fondurile nerambursabile  puse la bătaie de Uniunea Europeană, pentru implementarea unor proiecte pentru care deja s-a semnat contractul de finanţare ori se află pe lista de rezervă.

Senatorul nemţean Ioan Chelaru va fi vicepreşedinte la Senat

Senatorul PSD Ioan Chelaru ar putea prelua funcţia de vicepreşedinte al Senatului deţinută de Dan Voiculescu în numele grupului PSD, iar acesta din urmă ar urma să preia funcţia de vicepreşedinte deţinută de Teodor Meleşcanu, după constituirea Alianţei PNL-PC. Senator în colegiul 2 Neamţ (zona Roman), Ioan Chelaru a declarat, ieri, pentru ziarul Ceahlăul, că îşi doreşte această funcţie dar că pentru a o avea, trebuie să treacă de trei rînduri de voturi.

Liciu şi Ursărescu – parteneri pe-un cincinal

Delegaţia Neamţ a Partidului Conservator, condusă de preşedintele Cristian Liciu, a participat, luni, la semnarea Protocolului de constituire a  ACD. Denumirea integrală a Alianţei este "Alianţa de Centru - Dreapta Partidul Naţional Liberal-Partidul Conservator", iar cea prescurată - "ACD". Semnul permanent şi electoral al alianţei este o săgeată înscrisă în pătrat sub care se află denumirile prescurtate ale celor două partide PNL-PC.

sursa: ziarulceahlaul.ro



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *