Contract de distributie exclusiva

Contract de Distributie  |  3 comentarii

Contract de distributie exlusiva prin care o firma are dreptul exclusiv de a distribui un produs pe o zona exclusiva. Descarca modelul contractului propus de noi !

contract distributie,

Comentarii facebook

3 Comentarii la articol

 • stefan

  05 Noiembrie 2009, 08:38

  1

  un contract de distributie contribuie la imbunatatirea distributiei produselor iar un contract de exclusivitate in special a unui produs.

 • l_mih2000@yahoo.com

  29 Ianuarie 2011, 00:31

  2

  sunt interesata de urmatorul aspect:vreau sa aduc un produs alimentar neperisabil in romania...am un producator,am un cumparator,iar eu sunt intermediarul,desigur pretul final-pret ce comvine ambilor,include si comisionul meu.intrebare:ce trebuie sa fac si care este procedura step by step sa nu pot fi scos din schema si implicit de a fi sarit di comision?

 • necsulescum@yahoo.com

  13 Octombrie 2012, 22:10

  3

  sunt interesata de un contract de exclusivitate intre producator si cumparator, unde cumparatorul(adica eu) este detinatorul a tot ce tine de produs;formula, gramaj,aspect si numelui produsului.Ma intereseaza ce trebuie sa contina contractul, avand in vedere ca producatorul(italian) nu are nici un drept asupra produsului "meu"- produsul fiind distribuit doar in Romania. Va multumesc

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *