Contract de inchiriere model 2

Contracte  |  4 comentarii

Extras din contractul de inchiriere

CONTRACT DE ÎNCHIRIERE - MODELUL nr 2

Incheiat astăzi

Între subsemnaţii:

1. _____ domiciliat(ă) în ________ posesor a B.I/C.I. seria  _____  nr.  _____ eliberat de _____ la data de ____ în calitate de proprietar a imobilului situat la adresa _____ compus din camere plus dependinţe.
2. ____ domiciliat(ă) în ___posesor a B.I./C.I. seria nr. __ eliberat de la data de ___ în calitate de chiriaş.

Primul în calitate de proprietar închiriez, iar al doilea în calitate de chiriaş iau în chirie imobilul situat la adresa __ compus din ___ camere plus dependinţe, nemobilate / mobilate conform listei de inventar ce se va întocmi de către părţi la data intrării în imobil.
1. Termenul de închiriere este de la data de ____ până la data de ________ cu posibilitate de prelungire prin acordul ambelor părţi fără modificarea condiţiilor din prezentul contract
2.Chiria lunara este de ____ Plata se face ______
3. Părţile au convenit astfel: chiriaşul sa plătească proprietarului suma de ____cu titlul de garanţie pentru plata cheltuielilor ce cad în sarcina chiriaşului şi care privesc imobilul ce face obiectul prezentului contract. Proprietarul se obligă ca la încetarea raporturilor dintre părţi, raporturi ce rezultă sau sunt consecinţa prezentului contract de închiriere, să restituie chiriaşului aceasta suma de bani.

contract de inchiriere, model contract inchiriere,

Mai multe modele le puteti descarca in pagina CONTRACT.

Comentarii facebook

4 Comentarii la articol

 • vasile

  05 Noiembrie 2009, 16:04

  1

  un contract de inchiriere poate fi prelingit prin acordul partilor incheindu-se in acst scop un act aditional .

 • mary

  24 Noiembrie 2009, 17:23

  2

  buna ,as dori daca se poate un model de contract decomodat intre mine pers. fizica si firma sotului pentru a muta sediul firmei la mine acasa.as dori ca firma sa plateasca curentul,telefon e.t.c.

 • mary

  24 Noiembrie 2009, 17:44

  3

  buna ,am uitat sa specific ca nu vreau sa specific vreo suma,doar facturile sa le achite firma tel,curent,gaz,apa si eventual daca se fac reparatii la casa adica schimbat un geam vechi,o usa... sau cred ca stiti dumneavoastra la ce ma refer.va rog sa ma ajutati cat puteti de repede.multumesc anticipat

 • admin

  29 Mai 2010, 07:19

  4

  Puteti folosi modelul de " contract de comodat ( 1 ) " si bineinteles nu treceti suma deoarece aceasta este esenta contractului de comodat.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *