Cotlete de porc la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
8 buc cotlete, 150 g sunculita taraneasca, 150 g cascaval, 2 rosii, 150 sunca praga, unt, 1 l lapte, sare, piper, orez 300 g, legume: 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 cutie ciuperci, verdeata.
Mod de preparare:
Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in interior o feliuta sunculita, o felie sunca praga, o felie cascaval si o felie rosie. Se dau la cuptor 45-50 min. Se face un orez simplu cu legume si ciuperci.
Cotletele se servesc cu garnitura de orez si cu o lingirita doua din sosul rezultat + verdeata.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *