Craciun cantec reabilitare strazi alba impozit taxe vremea alba ocna mures stiri ziare Alba Iulia

Stiri Alba  |  0 comentarii

Cântec voios de fanfară la Teiuş

Cu prilejul Crăciunului, Fanfara “Aurel Sechereşiu” a Liceului Teoretic Teiuş şi-a îmbogăţit zestrea de instrumente muzicale, datorită CAR Credit Teiuş. “Membrii fanfarei transmit şi pe această cale mulţumiri domnului Florin Cristian Bota, director al CAR Credit Teiuş, pentru donaţia făcută fanfarei, constând într-o trompetă şi urează întregului personal angajat un An Nou fericit şi realizări atât în plan personal, cât şi în plan profesional”, a declarat prof. Gabriela Lascu.

Aproape 10 la sută din totalul lucrărilor de reabilitare a străzilor din Oraşul de Jos au fost deja executate

Chiar dacă unii albaiulieni s-au mirat că Primăria municipiului Alba Iulia a dat undă verde începerii lucrărilor de reabilitare finanţate în cadrul proiectului “Reparaţii capitale străzi cu dotare tehnico-edilitară în municipiul Alba Iulia” odată cu începutul lunii noiembrie, când vremea este de obicei potrivnică, s-a dovedit că decizia a fost una inspirată. Primăria Alba Iulia a prezentat primul bilanţ al proiectului din care rezultă că în aproximativ o lună au fost realizate 9,1 la sută din totalul lucrărilor contractate.

Impozite şi taxe la Alba Iulia

Ultima zi de încasare a impozitelor şi taxelor pentru anul în curs este, la Direcţia de Venituri a Primăriei Alba Iulia, ziua de 30 decembrie. Pentru anul 2011 impozitele şi taxele locale se vor încasa cu începere din data de 3 ianuarie pentru încasări fără debit, iar pentru încasările cu debit, 10 ianuarie.

Ninsori şi vreme rece

Meteorologii ne avertizează că în următoarele zile vremea va deveni rece, chiar geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Astăzi şi mâine trebuie să ne aşteptăm la ninsori, la vânt slab şi moderat, temperaturile urmând să fie cuprinse între -3 şi -8 grade Celsius.

Milioane de euro pagube în urma surpării pământului la Ocna Mureş

La Instituţia Prefectului Alba pe 27 decembrie a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, fiind aprobat raportul de sinteză privind gestionarea situaţiei de urgenţă generate de surparea de teren din oraşul Ocna Mureş. Au luat parte prefectul Ştefan Bardan, subprefectul Raul Tudoraşcu şi col. Dorel Sofica, inspectorul-şef al ISU Alba, care a prezentat bilanţul dezastrului. Astfel, în data de 22 decembrie, la ora 5.30, s-a produs un con de surpare plin cu apă în câmpul de sonde al SC Salina, la o distanţă de 10 m de magazinul Plus.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *