Craciun cj alba medicament cadou sarbatoare isu urgenta smurd stiri ziare Alba

Stiri Alba  |  0 comentarii

Mos Craciun a ajuns si la Casa Judeteana de Pensii Alba

Prin grija conducerii Casei Judetene de Pensii Alba – a directorului executiv Nicolae Nartea si a directorului economic Ileana Ion, Mos Craciun a venit ieri si la institutia amintita. Fiecare angajat a contribuit cu o anumita suma de bani, din care s-au pregatit 22 de pachete care au fost daruite copiilor si nepotilor salariatilor CJP Alba.

Medicamente pentru batrâni din partea Centrului Cultural Italian Alba

Ieri, 22 decembrie, cu ocazia sarbatorilor Craciunului, la Centrul Cultural Italian “Giovanni Morando Visconti” Alba (CCI) a avut loc lansarea unei campanii de întrajutorare a batrânilor cu venituri mici din judet, initiate de Gianfranco Fraccarollo, consulul onorific al Italiei în România. La eveniment au mai participat consilierul local Vasile Cornea – presedintele Comisiei de protectie sociala a CL Alba Iulia, prof. univ. dr. Moise Ioan Achim – rectorul Universitatii “1 Decembrie 1918? (institutie care gazduieste CCI Alba), Matei Drâmbarean – directorul DCPN Alba, preoti ortodocsi, greco-catolici si romano-catolici, farmacisti.

Statul roman ar putea juca rolul de Mos Craciun pentru administratiile locale

Guvernul ar putea juca rolul de Mos Craciun pentru administratiile publice locale si institutiile publice. Astfel, daca totul merge cum doreste Executivul, programul Rabla s-ar putea extinde si pentru alte categorii de beneficiari si autovehicule. Incepind de anul viitor, programul s-ar putea adresa si institutiilor publice care vor sa isi innoiasca parcul auto.

An solicitant pentru echipajele ISU Alba

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Unirea” al judetului Alba, col. Dorel Sofica, a declarat ca de la inceputul anului  pina luna trecuta numarul solicitarilor a crescut cu 140% fata de anul 2009.
Unitatile SMURD au intervenit in 1274 de cazuri cu 1088 mai multe fata de anul trecut, dintre care in 33 de cazuri s-a actionat pentru descarcerare, 90 de persoane au primit asistenta si 1151 de persoane au primit ajutor medical de urgenta. 

Nevoiasii din Cugir ajutati de liberali

În pragul Sfintei Sarbatori a Nasterii Mintuitorului, PNL Cugir a oferit daruri simpatizantilor liberali din localitate, a caror situatie materiala este precara. Cei aproximativ 150 de cugireni au fost asteptati de catre întreaga conducere liberala la Cantina Casei de Cultura într-o atmosfera de sarbatoare de la care nu a lipsit bradul împodobit, colindele si pachetele cu alimente, fructe si dulciuri.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *