Crap in sos de vin facut la cuptor

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingredientele necesare retetei:  un crap fara cap, o ceasca de ulei, un pahar vin alb, o lingura bulion, usturoi, sare, piper boabe, 1 lamaie.

Cum se gateste crapul la cuptor in sos de vin:
Se curata pestele, se cresteaza in cateva locuri pe spate, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora inainte de a se pune in tava.
Se prepara un sos din: 1 ceasca apa calda, 1 lingura bulion, usturoi curatat si taiat marunt, vin, sare si piper boabe.

Crapul se aseaza intr- o forma, se acopera cu sosul si se introduce la cuptor pentru o ora. Mancarea se serveste calda, stropita cu zeama de lamaie si cu garnitura de cartofi fierti.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *