Crap pe cartofi si rosii rumenit la cuptor

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente: 750 g-1 kg peşte (crap), 750 g cartofi, câţiva căţei de usturoi, piper, verdeaţă, 100 ml ulei, 300 g roşii, cimbru, sare.

Cum se preparara:

Se curăţă crapul, se spală, se împarte în porţii. Cartofii se taie rotund ca la musaca şi se fierb pe jumătate; se întinde un strat gros de cartofi rondele într-o tavă unsă cu ulei. Bucăţile de crap se aşază peste cartofi; se presară usturoiul tocat mărunt, verdeaţa, cimbrul. Se acoperă cu felii de roşii sau jumătăţi de roşii opărite şi curăţate de pieliţă. Se toarnă uleiul care a rămas, se dă la cuptor, unde se lasă circa 20-30 de minute. Se serveşte cu salată verde sau castraveciori acri.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *